Krásná španělská princezna se připravuje na roli královny. Vkus a styl zdědila po matce

4. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Princezna Leonor. (Zdroj: Profimedia)

Krásná princezna Leonor je prvorozenou dcerou španělského krále Filipa VI. To je důvod, proč se už nyní pomalu připravuje na roli královny, která ji zřejmě čeká. Princezna je opravdu nádherná a je na ni radost pohledět. Svou krásu podědila po své matce. Informaci uvedl web Žena-in.cz.

Od svého otce Filipa VI. se učí, jak se chovat, komunikovat s veřejností i s médii, aby ji nikdo a nic nepřekvapilo. A zřejmě si vede velmi dobře. Ve španělském parlamentu promluvila Leonor už ve čtrnácti letech. A podle mnohých si vedla velmi dobře.

A čím je Leonor starší, tím více na sebe strhává pozornost. Svou krásu a vkus v oblékání zase podědila po matce královně Letizii. Ta byla vždy označována za elegantní a noblesní a její dcera jde v jejích šlépějích. Když navštívila katedrálu v Santiagu de Compostela, měla na sobě áčkové šaty, ke kterým si vzala růžovou a červenou barvu. I když toto barevné spojení zní na první pohled šíleně, princezně to moc slušelo.

Zazářila také na udílení cen mladým umělcům, které se konalo v Barceloně. To si oblékla blankytně modré šaty s překřížením na hrudníku a spadlými ramínky od španělské značky Miphai. Ty nádherně ladily s jejími modrými oči. Leonor má ráda i květované vzory. Bílou blůzku na obrázku ozvláštňuje černá květinová výšivka a tento kousek je od značky Sfera. Leonor k blůze oblékla elegantní černé kalhoty a síťované balerínky.

Zdroj: Profimedia


Celebrity - další články

Doporučujeme