Krásné narozeniny, vévodkyně Camillo! Jak se z nenáviděné ženy stala budoucí královna

18. července 2022·Celebrity·Redakce

Camila Parker (Zdroj: Profimedia)

Dlouho trvalo, než láska prince Charlese a Camilly Parker Bowles mohla být naplno rozvinuta. Ti dva se vždycky milovali, ale trvalo několik desítek let, než se mohli vzít a být spolu. Postavení Camilly nikdy nebylo jednoduché a vévodkyně si svoje místo musela vydobýt. Teď slaví 75. narozeniny. Informaci uvedl web Proženy.cz.

Ještě před pár lety si nikdo, ani královská rodina ani veřejnost, nedovedl představit, že by Camilla mohla v monarchii zastávat tak důležité místo, jako nyní. Byla vnímána jako někdo, kdo rozvrátil manželství prince Charles a milované princezny Diany. Nakonec se ale stala první rozvedenou ženou (druhá byla Meghan Markle), která si vzala následníka britského trůnu a jednou se stane královnou.

K příležitosti svých 75. narozenin, které měla v neděli, dala vévodkyně rozhovor časopisu Vogue. Novinář Giles Hattersley ji popsal jako elegantní dámu, která ví, co jí sluší a také si ze sebe umí udělat legraci. Označila se jako “starý netopýr” a omluvila se, že o hezké nehty přišla během zahradničení.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Vévodkyně je patronkou mnoha nadací. Jednou z nich je SafeLives, která pomáhá obětem domácího násilí, znásilnění apod. Nedávno také zahajovala výstavu I Am, kde byly portréty lidí, kteří zažili a přežili domácí násilí. V této činnosti hodlá pokračovat i jako králova manželka. V rozhovoru se přiznala, že být neustále kritizována a hodnocena je těžké, ale zažívá to už několik let a nakonec ji to posílilo. Nyní patří do rodiny a v lednu sama královna Alžběta II. prohlásila, že až se Charles stane králem, chce, aby Camilla užívala titul královna manželka.

Při pohledu na královský pár, je zřejmé, že jejich vztah je láskyplný. Svou lásku si museli obhájit a teď spolu mohou zestárnout. Večer si rádi sednou, dají si čaj a proberou celý den. Na dovolené si rádi čtou a chtějí být spolu. Navíc mají stejný smysl pro humor.

View this post on Instagram

A post shared by Country Life Magazine (@countrylifemagazine)

Při příležitosti svých narozenin se stala hostující šéfredaktorkou časopisu Country Life. Speciální číslo se připravovalo půl roku, Camilla navrhla témata a redakce se jich ráda ujala. Zatoužila, aby jí vyfotila její snacha, Kate Middleton, která je skvělou fotografkou. Vznikly krásné snímky a celý tým si pochvaloval profesionální práci vévodkyně.


Celebrity - další články

Doporučujeme