Krásu zdědily po svých maminkách. Jak vypadají dcery Kubelkové nebo Rolins?

30. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Iva Kubelková s dcerou Natálií. (Zdroj: Profimedia)

Jaká matka, taková dcera! Tohle rčení rozhodně platí u Ivy Kubelkové a její dcery Natálie nebo u Loly, která je dcerou Dary Rolins. I Denisa Grossová je pořádná kočka. Budou tyhle krásky budoucí generací modelek? Odpovídá Blesk.cz.

Natálie Jirásková

Dlouhé nohy a bujný dekolt. Sedmnáctiletá dcera Ivy Kubelkové Natálie svou podobu s matkou nezapře. Už také jako modelka pracuje, stala se třeba tváří jedné známé kosmetické firmy. Kromě modelingu se ale věnuje i studiu. „Myslím si, že pro ni to není úplně priorita, což mě do určité míry uklidňuje. Zatím se pohybuje v prostředí i mezi lidmi, které velmi dobře znám, takže to pro mě není takové riziko, jaké můžou cítit rodiče, kteří s modelingem nemají žádnou zkušenost,“ svěřila se Kubelková.

View this post on Instagram

A post shared by Natálka Jirásková (@natalkajiraskova)

Denisa Grossová

Zesnulý expremiér Stanislav Gross (†45) měl s manželkou Šárkou dvě dcery. Dvaadvacetiletá blondýnka Denisa by z fleku mohla dělat modelku, protože je to opravdová kočka. Devatenáctiletá Natálka, která je taky krásná, je zase muzikálovou hvězdou. Maminka Šárka na své dcerky musí být pyšná. Ta starší oslňuje tanečním uměním, mladší zase hereckými a pěveckými schopnostmi.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Grossová (@denisagrossova)

Laura Homolová

Už dávno to není malá Lolinka, která by bez mámy neudělala ani krok. Z dcery zpěvačky Dary Rolins a frontmana kapely Wohnout Matěje Homoly roste kráska. Oslňuje všude, kam vkročí. Tentokrát je to na jejich milované Floridě. Třináctiletá Laura by s klidem mohla dělat modelku a fotit pro prestižní magazíny. Vzhledem ke svým genům to ale spíš vypadá na muzikantskou dráhu.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)


Celebrity - další články

Doporučujeme