Krize v “dokonalém” vztahu? Princ Harry a Meghan jsou na pokraji rozpadu manželství

30. května 2023·Celebrity·Redakce

Meghan a Harry. (Zdroj: Profimedia)

Britskými bulvárními médii se šíří informace o rozpadu vztahu prince Harryho a vévodkyně Meghan. Harry se prý před manželkou občas ukrývá ve speciálním hotelovém pokoji. Podle princova mluvčího se však jedná o fámu.

V kuloárech se čím dál tím častěji mluví, že manželství prince Harryho a Meghan Markle není tak dokonalé, jak oni sami prezentují. Zdroje z okolí páru nyní uvedly, že Harry pravidelně jezdí do jednoho hotelu v Montecitu, kde se před svou manželkou schovává. Hotel je kousek od jejich rodinného sídla a princ občas v hotelu přespí.

Kromě toho ještě jezdí do soukromého klubu San Vicente Bungalows v Los Angeles. Zde platí přísná pravidla. Hostům při příjezdu personál přelepí kamery na mobilu a je zde zakázáno fotit. Princ toto místo považuje za své “místo úniku”.

Princův mluvčí tyto informace ale vyvrátil. „Není to pravda,“ uvedl stručně pro web Page Six. Nikdo asi nečekal jinou odpověď, vzhledem k tomu, že princ dlouhodobě bojuje s bulvárními médii. Ta obvinil z obtěžování a uvedl, že přispěla k tomu, že se rozhodl s manželkou opustit monarchii. Princ už několik let mluví o tom, že královskou rodinu novináři dlouhodobě pronásledují a klade jim za vinu i smrt jeho matky, princezny Diany v roce 1997. S některými médii dokonce vede i soudní spory.

Celebrity - další články

Doporučujeme