Kuchař Přemek Forejt fušuje své partnerce do profese. K písni Please mu vyšel nový klip

8. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Šéfkuchař Přemek Forejt. (Foto: ČTK)

Přemka Forejta zná každý jako skvělého kuchaře a porotce z kuchařské soutěže MasterChef. On se však objevuje i v hudební branži. S kapelou Nebe nyní nahrál píseň Please a v pondělí 8. listopadu vyšel k písni videoklip. Jak se vám Přemek jako zpěvák líbí? Rozhodně se nedá popřít, že kouzlo frontmana v sobě nezapře.

Kuchař Přemek Forejt nemá talent pouze na vaření a na hodnocení kulinářských dovedností amatérských kuchařů v soutěži MasterChef Česko. Blízko má také k hudbě. Na začátku tohoto týdne mu vyšel klip k písni Please, kterou nazpíval s kapelou Nebe.

Přemek vnímá zpěv jako skvělé odreagování, které ho baví. Je to skvělý koníček k jeho práci. Text písně vypráví o člověku, který se vrací domů, protože doma je vše, čím se chce v životě obklopovat. Doma se jim to s novými klipy hezky sešlo, jelikož Přemkova přítelkyně, herečka a zpěvačka Eva Burešová, vydala šest dní před ním také nový klip k písni Úsměv Mony Lisy, kterou pro ni napsali Václav Noid Bárta a jeho přítelkyně Eliška Grabcová.

A co na novou píseň říká Eva, která je aktuálně mezi dvanácti nejlepšími zpěvačkami v anketě Český slavík? “Přemek má nádhernou barvu hlasu, kterou tady u nás nemáme, a tak si myslím, že je více než dobře, že svůj talent rozvíjí. Já ho v tom rozhodně podporuju a věřím, že se písnička bude líbit.” 

Jak se písnička líbí vám?


Celebrity - další články

Doporučujeme