Kulturistka Věra Mikulcová ladí formu. Bez dopingu by to nešlo, říká

25. září 2022·Celebrity·Redakce

Věra Mikulcová (Foto : se souhlasem Věry Mikulcové)

Věra Mikulcová by si přála na závěr své kulturistické kariéry dosáhnout prvního místa na největší a nejprestižnější show kulturistického světa. Není tedy divu, že ladí formu a netají se tím, že doping je pro takovou úroveň soutěže nezbytný. V rozhovoru pro Lifee.cz promluvila o důsledcích steroidů, o opicích i svém soukromém životě.

Na první pohled byste možná neřekli, že se jedná o ženu. Je tomu ale skutečně tak. Věra Mikulcová je česká kulturistka a patří k nejvýraznějším osobnostem tohoto sportu. Momentálně má v plánu utkat se opět o prvenství na Mr. Olympia a dělá všechno proto, aby toho dosáhla. Ladí formu všemi možnými prostředky. 

Zakázané prášky jsou prý podle jejích slov nezbytné.“Bez dopingu by to na nejvyšší úrovni nešlo. Neznám nikoho, kdy by to mezi profesionály nevyužíval. Žádný profesionální sport se bez toho neobejde,” tvrdí Věra. Bez porušení některých pravidel, se prý vyhrát nedá. “Když to má sportovec v hlavě srovnané, tak se dá doping udržet v únosné míře. Dnes jsou i doktoři, kteří se tím zabývají a radí těm profesionálům, jak se udržovat a co používat,” komentuje sportovkyně.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Mikulcova (@veramikulcova)

U takových suplementů se ale musí počítat s tím, že se ženské tělo bude měnit. Věra si je toho vědoma, ale nic si z toho nedělá. “Teď to řeknu tak nehezky, ale ono prapůvodem vlastně všichni jsme z opic a samozřejmě ochlupení mají ženy i muži. Ale zase znám i ženské, které neberou žádné anabolické steroidy a jsou chlupaté a chodí na depilaci,” prozradila.

Dále se zmínila o tom, zda plánují se svou partnerkou Janou děti. “My máme jedno velký dítě, to je fitko, pak máme pejsky Tondu a Edu. My jsme se na tom shodly, ani jsme se o tom nějak více nebavily, ale spíš ne. Teď to zní hodně sobecky, ale je to hrozně velká starost a strašně moc času,” přiznává sportovkyně.


Celebrity - další články

Doporučujeme