Láďa Hruška: Kuchařské show mě nebaví!

4. září 2014·Celebrity·Redakce

Pomalu se z něj stává fenomém. Jeho recepty si většina lidí žádá, druhá skupina odsuzuje..ale jak se říká, každé zboží má svého kupce.

Jak vlastně Láďo si dneska vzpomeneš na Tvoje působení na Frekvenci 1 a můžeme říct podstatně klidnější mediální zájem?
Já na to vzpomínám velmi rád, protože jsem si tady u vás vždycky odpočinul a nebral jsem to vůbec jako práci a úplně jsem se zhrozil dneska, když jsem k vám přišel, že jsem tady dva roky nebyl a je to jako včera.

Ty říkáš, že sis přišel odpočinout, dělal si to teda zadarmo? (smích)
Tak zadarmo ani Hruška nehrabe…, ale nějaký paběrky za to byly 🙂 

Láďa Hruška má svojí show, je to vlastně kuchařská show. Aby to zaznělo, aby to všichni věděli, Ty jsi vyučenej kuchař?
Já nejsem vyučenej kuchař a nikdy jsem k tomu moc neinklinoval, ale teď už k tomu mám velmi blízko a baví mě to, baví mě experimentovat v té kuchyni.

Co říkáš na titulek časopisu Týden, že Tvoje show je podvod na diváky?
Tak to jsem nečetl a nevím v čem by to měl být podvod, protože všechno je dopředu přiznané, ten blok 16 dílů je už natočen – v rekordním čase, za 3 dny, a je to takový opakování, rekapitulace, těch nejúspěšnějších receptů, který já uvádím z toho zpravodajského studia, kde za mnou lítají na těch plazmách banány, pomeranče a citrony.

Podle Tebe, není dneska cooking show pořadů už trochu moc?
Noo, já si myslím, že cooking show není nikdy dost. Dobrých cooking show. Já se paradoxně na ně nedívám, protože mě nebavěj. Nebavěj mě kvůli tomu, že se málokdy donutím udělat to, co tam vařej. Já se na to kouknu, dostanu na to chuť, líbí se mi to, ale je to komplikovaný a pracný si to pak udělat doma.

Jseš připravenej na to, že někam přijedeš a tam prostě ty lidi, protože věřej tý televizi jako médiu, aspoň někteří, řeknou: “Pane Hruška, vy jste expert kuchařskej na vaření, já teď zrovna zadělávám jíšku, mohl byste mi poradit?”. Jak na to budeš reagovat?
Tak s tím se setkávám. Pokud jako to znám, vím, tak poradím. Já si myslím, že ty diváci můj styl chápou, že nejsem žádný expert, ale že vlastně jsem jako oni, takovej domácí a oni se mnou konzultujou už to, co ode mě viděli. To se mnou konzultujou a to ty rady vždycky poskytnu.

Na celý rozhovor se můžete těšit už zítra v 9:00 u Těžkýho Pokondru na Frekvenci 1.

Celebrity - další články

Doporučujeme