Langmajerův splněný sen! Ukázal novou pracovnu s nahou Adélou

2. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. (Foto: Profimedia)

Nedávno se herec Jiří Langmajer pochlubil novou pracovnou, kterou si u sebe doma zřídil, a kterou považuje za svůj splněný sen. Alespoň tak se u videa, které sdílel na svém instagramu, vyjádřil. A že je to místnost skutečně krásná. Hlavní ozdobou místnosti jsou fotografie nahé manželky Adély Gondíkové.

Jako správný influencer a uživatel sociální sítě Instagram prezentoval “Langoš” svou novou pracovnu zajímavým způsobem. Místo, aby jen bez duše a nápadu ukázal fotky před a po, rozhodl se svým fanouškům představit svůj nový splněný sen videem. V první chvíli vidíme záběr na starou původní místnost, kde byl celkem nepořádek. Stačilo však lusknout a voila, jako kouzlem se změní v krásně uklizenou pracovnu. 

Stěny vymalované na tmavě zelenou barvu naznačují, že se jedná o mužský pokoj. Stejně tak fotografie na stěnách, kdedecentně pózuje jinak prý stydlivá Adéla jen tak, jak ji Pán Bůh stvořil. Dále můžeme vidět krémové sofa, sbírku gramofonových desek spolu s gramofonem, uklizený stůl, který je umístěn přímo pod oknem, takže dostatek denního světla je zaručeno, knihovnu a nadýchaný koberec.

View this post on Instagram

A post shared by Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Proměna kutlochu v moji pracovnu. Tady se teď budu učit svoje role, napsal herec pod video. Takovou zašívárnu by si jistě přál každý muž. Je sympatické, že i tak tam chtěl mít svou milovanou ženu, aby se na ni mohl koukat a kochat se její krásou. Není žádným tajemstvím, že právě Adéla, kterou si vzal za ženu v roce 2019 po devíti letech soužití, je jeho životní láskou

Celebrity - další články

Doporučujeme