Láska na place. Luke Perry byl do Tori Spelling zamilovaný, málem se kvůli ní i popral

18. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Beverly Hills 90210 (foto: ČTK)

V seriálu Beverly Hills 90210 spolu pár Donna a Dylan nikdy nebyli, v reálu tomu mohlo být jinak. Herečka Tori Spelling pro Today.com prozradila, že k románku s Lukem Perrym nedošlo, protože byla mladá a hloupá.

V roce 2019 podlehl Luke Perry nečekaně mozkové příhodě. Herečka Tori Spelling, která se s Perrym potkala v seriálu Beverly Hills 90210 sdílela příspěvek na sociálních sítích o tom, jakou oporou jí Perry byl. V den, kdy seriál slavil 31 let od svého uvedení do amerických televizí, třeba ke snímku s kolegy napsala:„8 dětí, které se nejen zamilovaly do sebe, ale zamiloval se do nich i celý svět“.

Skupina herců tak před kamerami společně prakticky vyrostla. Jejich přátelský vztah se ale narušil incident právě s Lukem. Tori, které bylo v té době 19 let, randila s mladíkem, který se k ní choval velice hrubě a verbálně ji na veřejnosti napadal. To se Perrymu vůbec nelíbilo a nebylo daleko od toho, aby si to s dotyčným herec vyříkal. “Luke ho nenáviděl a byl velmi ochranářský,” svěřila se v rozhovoru pro Today.com.

Na jednom večírku se Perry dokonce pokusil jejího ex uhodit. Musel zasáhnout Jason Pristley, představitel Brandona a svého kamaráda musel od Torina tehdejšího partnera odtáhnout. „Byl to jeden z těch epických příběhů, o kterých si, když se na ně ohlédnete zpět, pak říkáte: ‚Páni, to bylo šílené‘, vzpomínala herečka. V té době se ale zachovala úplně jinak, než by kdo očekával.

Na svého hereckého kolegu se naštvala a odmítala s ním komunikovat, a to i na place. “Byla jsem na něj naštvaná, místo toho, abych si zpětně uvědomila, že mě ten kluk miloval. Vždyť se kvůli mně chtěl i poprat,“ dojala se. Později se usmířili a ona mu byla vděčná za to, jak se jí snažil pomáhat. Spelling později vzpomínala, že Perry pro ní byl mužem, na kterého se mohla obrátit i v těch nejtěžších časech.

„Byl jsi prvním klukem, díky kterému jsem cítila svou hodnotu jako člověk, jako žena i jako komička,“ napsala na sociální síť 11. října, tedy v den, kdy by Perry oslavil čtyřiapadesáté narozeniny. „Byl jsi můj přítel a velký bratr,“ zdůraznila dojemně.

Celebrity - další články

Doporučujeme