Láska Přemka Forejta chyběla v MasterChefovi. Proč Eva Burešová nedorazila?

12. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Přemek Forejt (Foto: Frekvence 1)

Radek Kašpárek pozval soutěžící letošní soutěže MasterChef do své michelinské restaurace Field. Porotce Jan Punčochář vzal jako doprovod svou manželku, ale Přemek Forejt pozval svou sestru? Proč nedorazila Eva Burešová? Informaci uvedl Blesk.

Soutěžící kulinářské soutěže MasterChef čekala zřejmě nejtěžší výzva, kterou doposud museli absolvovat. Do své michelinské restaurace Field je pozval porotce Radek Kašpárek. Nejlepší šestka si tak mohla zkusit vařit v profesionální kuchyni a Kašpárek je nechal připravit menu pro své kolegy a jejich rodiny.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef Česko (@masterchefcz)

Kašpárek, který chyběl tři díly, protože musel na plánovanou operaci plotýnek tak pojal svůj návrat do soutěže opravdu velkolepě. Jak sám řekl, slovo “dobrý” nechce ten den v kuchyni slyšet, pouze “výborné a excelentní“. U prostřeného stolu se sešli porotci a jejich tři blízké ženy. Kašpárek přivedl svou manželku Andreu, Jan Punčochář svou paní Veroniku a Přemka Forejta doprovodila sestra Gábina.

A to i přesto, že v době natáčení už šéfkuchař randil s herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou. Podle informací Blesku ale herečka natáčela seriál Slunečná na konkurenční televizi. V druhé polovině listopadu se ale diváci krásky už dočkají. Společně s Přemkem ji uvidí v pořadu Souboj na talíři.


Celebrity - další články

Doporučujeme