Lela Vémola nevěří českým lékařům. Na plastiku nosu si zaletěla do Íránu

7. října 2022·Celebrity·Redakce

Lela Vémola. (Foto: se souhlasem L. Vémola)

Lela Vémola se rozhodla svěřit do rukou plastických chirurgů v dalekém Íránu. Tam si nechala udělat v pořadí třetí operaci nosu. Na instagramu se nyní pochlubila fotografií po zákroku.

Pomaličku se hojím,” napsala do story k snímku, na kterém má zafačovaný nos. Všem je tak už jasné, proč se manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly vydala do Íránu. Svěřila se tam do rukou odborníků na tamní klinice plastické chirurgie.

Podle jejích slov byla operace velmi náročná. Trvala 4 hodiny. Museli mi udělat nový celý nos. Za to děkuji, že se toho ujali. Po narkóze mi bylo hodně zle. Bolest jsem necítila, dostávala jsem infuze,” svěřila se fanouškům Lela a dodala, že s nosem měla zdravotní problémy delší dobu, a tak bylo potřeba je řešit. Nechala si upravit i povislá oční víčka.

Nos měla Lela operovaný dvakrát i v Česku, bohužel s prací tuzemských lékařů nebyla spokojená. Určitě i u nás se najdou dobří chirurgové. No to, co jsem chtěla já, by mi tady nikdo neudělal, proto jsem odcestovala,” sdělila. Na výsledný efekt operace si ale bude muset nejméně půl roku počkat.

Celebrity - další články

Doporučujeme