Leoš Mareš se poprvé fanouškům pochlubil fotkou těhotné Moniky

20. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Monika Marešová. (Foto: se souhlasem Monika a Leoš Marešovi)

To, že se Leoš Mareš stane za pár měsíců trojnásobným tatínkem, už všichni víme. Tentokrát se ale moderátor pochlubil těhotnou fotkou manželky Moniky na svém instagramu. A my musíme konstatovat, že jí těhotenství opravdu sluší.

Monika Marešová těhotenství dokázala skrývat pět měsíců. Minulý týden to už ale manželé nevydrželi a pochlubili se na sociálních sítích o novinku s fanoušky. Teď Leoš také zveřejnil první fotografii těhotné chotě.

My baby, (v překladu moje zlato pozn. red.)” napsal na instagram budoucí tatínek. Monika je vyfocena u zrcadla s neonově modrými andělskými křídly a k objektivu stojí bokem. Díky toho poprvé fanoušci mohli spatřit i její kulaté bříško.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Konečně fotka s pupíkem! Krásná jste,” napsala uživatelka Pavlína do komentářů. Moniky nejkrásnější forma,” dodal podnikatel Jakub Kraus. Zatím není jasné, zda budou mít manželé chlapečka nebo holčičku. Nechme se tedy překvapit, zda se s pohlavím miminka pochlubí dopředu nebo se jej dozvíme až na přelomu února a března příštího roku.


Celebrity - další články

Doporučujeme