Leoš Noha čekal na nové srdce. Stal se zázrak! Srdíčko se mu uzdravilo

1. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Leoš Noha. (Foto: Profimedia)

Herec Leoš Noha je známý především díky roli šišlajícího veterináře Ády z Okresního přeboru nebo roli starosty Strdína ze seriálu Vinaři 2. Málokdo ale ví, že jeho srdce pracovalo na pouhých 20 procent a herec čekal na nové, které by mu transplantovali. Stal se však zázrak a nové srdce již není třeba. Prý za to může změna životního stylu. Informuje o tom Blesk.cz.

Divadelní herec se zkrátka divadelnímu klubu a baru nevyhne. Všichni se v něm schází, dožívají emoce z představení a oslavují dobře odvedené herecké výkony. Je těžké tomu odolat a chce to velké sebezapření a pevnou vůli, aby minimálně jednou za čas se herec po představení převlékl, odlíčil a nezamířil z šatny místo ven a domů do klubu k baru.

O tom ví své právě herec Leoš Noha, který dřív rád holdoval alkoholu a drogám. Jeho zdravotní stav ho však donutil svůj životní styl změnit. Žije s voperovaným defibrilátorem a čekal na nové srdce, to jeho mu pracovalo jen na 20 procent. Díky této zásadní změně už operace není nutná.

Rozhodl se totiž divadlo opustit a s ním i své herecké a klubové sváděče. “Když člověk není v divadle, tak nemá ani kumpány, kteří mi samozřejmě chybí. Ale zase na druhou stranu, když se pak člověk zdravotně a morálně zvedne, zjistí, že asi dělá dobře,” svěřil se Leoš deníku Aha!. Divadlo dle jeho slov celkově znamená velký stres a vůbec mu nechybí. Na televizních obrazovkách ho však budete vídat pořád.


Celebrity - další články

Doporučujeme