Lewise Capaldiho postihly na jevišti tiky. Fanoušci ho podpořili a song dozpívali

24. února 2023·Celebrity·Redakce

Lewis Capaldi a fanoušci. (Foto: Profimedia)

To, že zpěvák Lewis Capaldi má Touretteův syndrom, je veřejně známá věc. Tentokrát ho tiky, kterými je tato nemoc charakteristická, postihly přímo na pódiu během písně Someone You Loved. Fanoušci v tom ale zpěváka nenechali a píseň za něj dozpívali. Zveřejněné záběry tak nejednomu člověku vyrazí dech. Informoval o tom server LAD BIBLE.

Skotský zpěvák je v současnosti na turné po Evropě, v rámci kterého navštívil minulý pátek i Prahu. Na koncertu v Německu ho ale postihly tiky, které jsou charakteristickým rysem Touretteova syndromu, jímž Capaldi trpí. Na zveřejněných záběrech jde vidět, jak se v jeden moment během písně Someone You Loved otočí od mikrofonu, jakoby si chtěl odkašlat, místo toho ale čelí záškubům.

To fanoušky vůbec nevyvedlo z míry a převzali pomyslně mikrofon od svého idola. Celá frankfurtská aréna tak zpívala text místo Capaldiho a zpěvák je po odeznění tiků vyburcoval, aby píseň za něj dokončili celou.

Video z koncertu okamžitě obletělo sociální sítě a všichni žasnou nad tím, jak se v některých chvílích lidé dokážou spojit a vzájemně někoho podpořit. Je tak jasné, že zpěvák má opravdu skvělé fanoušky, o kterých se mnohým může jen zdát.

Touretteův syndrom je vrozené neurologicko-psychiatrické onemocnění, které se začíná projevovat v dětství, nejčastěji kolem 7. roku či v období adolescence. Projevuje se několika pohybovými záškuby v obličeji. Onemocněním trpí okolo 1 % školních dětí a adolescentů a nelze ho zcela vyléčit.


Celebrity - další články

Doporučujeme