Líbačka s členem ochranky neprošla! Taylor Swift je opět singl, nevyšel jí další vztah

8. června 2023·Celebrity·Redakce

Taylor Swift (Zdroj: Profimedia)

Patří mezi nejkrásnější současné zpěvačky, sbírá jeden úspěch za druhým, ale přesto se jí v lásce nedaří. Řeč je o zpěvačce Taylor Swift, která se po pár měsících rozešla se zpěvákem Mattym Healy z anglické kapely The 1975.

V březnu letošního roku se zpěvačka rozešla po šesti letech s hercem Joem Alwynem, se kterým to vypadalo, že dokráčí až k oltáři. Ale chyba lávky, krásné zpěvačce to zase nevyšlo. Jenže oceňovaná hvězda se po pár týdnech začala objevovat s jiným mužem. Tím byl hudebník a frontman kapely The 1975 Matthew Healy a už to vypadalo, že nová láska překoná bolístky z rozchodu.

Taylor Swift a Matthew Healy (Zdroj: Profimedia)

Ale všichni moc dobře víme, že tohle není ta nejlepší cesta. A poznala to i sama Taylor a po pár týdnech se s muzikantem rozešla. A důvod? „Oba jsou extrémně zaneprázdnění. Uvědomili si, že se k sobě ve skutečnosti vůbec nehodí,”svěřil se zdroj z jejich okolí. Otázka je, zda je to opravdu ten pravý důvod. Zpěvák totiž na koncertu v Dánsku spontánně políbil člena ochranky. Že by se to krásce nelíbilo? Těžko říct.

Zpěvačka je možná po rozchodu smutná, ale to se nedá říct o jejích přátelích a fanoušcích, kteří z muzikanta moc nadšení nebyli. „Všichni jí přejí jen to nejlepší. Po skončení dlouhodobého vztahu bylo těžké pochopit, proč se hned vrhá do dalšího románku,“doplnil zdroj. Matthew a Taylor se prý znají a jsou přáteli už mnoho let. Jiskra mezi nimi sice přeskočila až nyní, ale zřejmě to nebyl nějaký velký vášnivý oheň. Lásce totiž definitivně odzvonilo.

Celebrity - další články

Doporučujeme