Libor Bouček poslal manželce milostný vzkaz a zapózoval u jejího těhotenského bříška

16. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Libor Bouček s manželkou Gabrielou Boučkovou. (Foto: ČTK)

Známý moderátor Libor Bouček se na Valentýna  pochlubil  nádherným vzkazem plným lásky, který sepsal pro svou těhotnou manželku Gabrielu Boučkovou. U psaníčka nechyběla fotografie páru, kde moderátor svou ženu líbá na její těhotenské bříško. Oba vyloženě září štěstím. Bouček vzkaz plný lásky sdílel na svém Instagramu.

“Láska je. Bez ohledu na polovinu února, bez ohledu na vzdálenost nás všech. Láska nemizí. V žádné své podobě. Cit, který je natolik přirozený, že ho náš živočišný druh svou myslí leckdy zpochybňuje, spekuluje nad ním, nebo ho naopak vystřeluje do sofistikovaných sfér. Zbytečně. Láska nemá racionální příčinu. Láska nastane,” napsal Libor Bouček na Instagram.

Na přiložené fotografii manželé září štěstím. Není to ale poprvé, kdy moderátor poslal zamilované psaní Gábině přes sociální sít. “Náš domov vypadá takhle. Každý den. A já za to nepřestanu být vděčný, protože díky tomu jsou z minuty hodiny. A to jediné je v životě bohatství. Hezkého Valentýna! A mé ženě přeji hezký nedělní večer.” dodal na závěr vzkazu.

View this post on Instagram

A post shared by Libor Bouček (@liborboucek)

Reakce fanoušků a přátel na sebe nenechaly dlouho čekat. “Až jednou vydáš svou vlastní knihu, budu stát ve frontě na podpis s věnováním. To nejsou popisky. To jsou verše,” napsala pod příspěvek dojatá modelka Andrea Bezděková. Samotná Gabriela svému muži poslala do komentářů srdíčka.


Celebrity - další články

Doporučujeme