Líp si Jakub Prachař vybrat nemohl. Sára Sandeva se pochlubila fotkou, kde jí to sluší i bez líčení

14. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jakub Prachař a Sára Sandeva (Foto: se svolením TV Prima)

Jakub Prachař a Sára Sandeva jsou párem nejen v seriálu Dvojka na zabití, ale i v soukromém životě. Nyní vyrazili na první společnou dovolenou a mladá herečka se fotkami u bazénu pochlubila i na svém instagramu.

Fotografové deníku Blesk vypátrali, že se herci Jakub Prachař a Sára Sandeva dali dohromady. Poznali se díky seriálu Dvojka na zabití, svůj vztah nějakou dobu tajili, a i když zatím společné snímky neukazují, všem je jasné, že tady to na vzájemné zabití rozhodně nevypadá. Právě naopak, dvojice spolu teď vyrazila na dovolenou do Řecka. A jak je známo, první dovolená je většinou velkou zkouškou.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Přirozeně krásná herečka se pochlubila fotkou v plavkách a bez make-upu a neskutečně jí to sluší. Sálá z ní láska a spokojenost. “18.09.2021. Foceno láskou,” napsala ke snímku. První, kdo fotografii okomentoval, byl právě Jakub, který přidal srdíčko.

U herce je známé, že si velmi tají své soukromí a málokdy dává najevo city. Po zkušenostech s Agátou Hanychovou se mu nikdo nediví. Proto je tento “výbuch emocí” u něj velkým překvapením. A nadšení jsou i fanoušci obou herců. “Jakub si líp vybrat nemohl. Jste nejkrásnější mladá herečka současnosti a on neskutečný frajer, a to k sobě jde. Frajer a kráska,” okomentovala jedna ze sledujících. Oni dva opravdu patří mezi nádherné páry.

Celebrity - další články

Doporučujeme