Lord Voldemort, panenka ze Hry na oliheň nebo sexy nevěsta. Nejlepší halloweenské kostýmy podle hvězd

1. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Zahraniční hvězdy berou Halloween opravdu vážně. A je úplně jedno, zda se mohou kvůli koronavirovým restrikcím pořádat večírky nebo ne. Kdo se zkrátka nevyfotí v kostýmu na Instagram jakoby nebyl.

 

Halloweenskou královnou převleků je pravidelně modelka Heidi Klum, která pořádá večírky pro své slavné kamarády. Každoročně vymyslí kostým, na kterém si dá pořádně záležet.  Namaskování obvykle trvá hodiny a modelku pak vůbec nelze poznat. Letos už podruhé musela večírek zrušit, ale to neznamená, že by se na převlek vykašlala. Převlékla se za červenovlasou číču a bujné poprsí vystavila v korzetu. Dlouhé nohy navlékla do síťovaných punčoch a obličej si pomalovala barvami. Poznal by ji jen málokdo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum)

Kostým se neskutečně vyvedl i zpěvačce Arianě Grande. Tu totiž nepoznal už vůbec nikdo. Na sobě totiž měla kostým Netvora z Černé laguny. Tori Spelling, která v posledních měsících zapracovala na své figuře, vyrazila ven jako zombie nevěsta. Nechyběly síťované punčošky,  ve kterých ukázala své sexy nožky, bílý korzet a rty potřísněné krví.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

To zpěvačka Katy Perry se rozhodla, že do svého halloweenském kostýmu dá i trochu toho poselství. Ona sama šla za velkou injekční stříkačku, kdežto její životní partner, herec Orlando Bloom to měl mnohem jednoduší. Proměnil se totiž v doktora. “Zůstaňte v bezpečí, lidi,” napsala Katy na svůj instagram. Oba dva si totiž ke kostýmům nezapomněli vzít roušky.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Seriálový hit Hra na oliheň inspiroval letos v kostýmu mnoho slavných hvězd. Pobavila zpěvačka Lizzo, které je zjevně velkou fanynkou. Proměnila se totiž ve smrtící panenku z první epizody. Do převleku hráčů pak vklouzla i modelka Alessandra Ambrosio se svým doprovodem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lizzo (@lizzobeeating)


Rapper Lil Nas X je zase zřejmě velkým fanouškem Harryho Pottera. Neproměnil se ale v oblíbeného kouzelníka, ale v jeho největšího protivníka – Lorda Voldemorta. Zpěvák Harry Styles sice nemohl vyrazit na žádnou halloweenskou party, ale převlékl se alespoň v rámci svého koncertu v New Yorku. Na sobě měl převlek Dorothy z Čaroděj ze země Oz.

View this post on Instagram

A post shared by MONTERO (@lilnasx)

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles


Celebrity - další články

Doporučujeme