Lucie Vondráčková má nového zajíčka. Randí s 24letým MMA zápasníkem?

30. září 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Vondráčková. (Foto: Profimedia)

Letos to už jsou čtyři roky od doby, co zpěvačce Lucii Vondráčkové nevyšlo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, se kterým má dva syny. Z tohoto nezdaru se zpěvačka dlouho vzpamatovávala. Nyní je ale opět zamilovaná, podle informací serveru Život v Česku randí s o 18 let mladším MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou.

Exmanžel Tomáš Plekanec je už opět ženatý a má další dvě děti. Oproti jemu Lucka dosud takové štěstí neměla, ale tomu nejspíš teď odzvonilo. Zpěvačka je podle portálu Život v Česku zamilovaná do MMA zápasníka Zdeňka Polívky.

Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období. Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní. Já se červenám, když o tom mluvím, už dost,” uvedla nedávno pro deník Blesk Vondráčková. Teď se na instagramu objevila fotografie, na které se zápasník s Lucií objímá, vše tak nasvědčuje tomu, že tím šťastlivcem je právě on.

View this post on Instagram

A post shared by Zdeněk ☠️GAMEOVER☠️ Polívka (@zdenek.polivka)

Zdeněk se živí jako profesionální MMA zápasník a má 24 let. Je tak jasné, že po vztahových fiascích dala Vondráčková přednost mladšímu. Tak snad se na ni tentokrát ve vztahu usměje štěstí.

Celebrity - další články

Doporučujeme