Má se Kate bát o svůj statut módní ikony? Na paty jí šlape španělská královna

18. března 2023·Celebrity·Redakce

Letizia (Zdroj: Profimedia)

Není žádnou novinkou, že španělská královna Letizia má skvělý vkus. Královna vypadá vždy skvěle a nepamatujeme si, že by udělala nějaký módní přešlap. A dokázala to i na slavnostním ceremoniálu ve španělském městě Santiago de Compostela. Informaci přinesl web Žena-in.cz.

Letizia se ve čtvrtek zúčastnila akce, která byla věnovaná Světovému dni vzácných nemocí ve španělském městě Santiago de Compostela. To je známé i tím, že je cílem poutníků v rámci cesty do Santiaga. Tentokrát se v něm ale konal slavnostní ceremoniál, na který dorazila i Letizia.

Ta si na sebe oblékla dlouhé košilové šaty v letos velmi populární barvě Viva Magenta s páskem. Tmavovlasé královně tato barva velmi sluší a stři šatů byl přesně pro ni. Šaty byly vyrobeny z tuhého hedvábného taftu a na sobě měli dvojité zapínání na knoflíčky. Jejich cena byla zhruba 10 tisíc korun a Letizia opět dokázala, že je jednou z nejlépe oblékaných žen v královských rodinách.

Letizia (Zdroj: Profimedia)

Tento druh šatů je ideální do každého počasí, protože jsou elegantní, dělají skvělou postavu a vypadají velmi dobře. Není se proto čemu divit, že i letos budou hitem. Na jaře je skvěle doplníte trenčkotem, v létě vám udělají službu sami o sobě. Odborníci je milují a vyzdvihují jejich skvělý střih.

Celebrity - další články

Doporučujeme