Madonna poprvé po hospitalizaci v nemocnici promluvila: Nejprve jsem myslela na své děti

11. července 2023·Celebrity·Redakce

Madonna. (Foto: Profimedia)

Čtyřiašedesátiletá královna popu byla s těžkou bakteriální infekcí na jednotce intenzivní péče a musela kvůli tomu odložit sedmiměsíční turné, které měla zahájit v následujících týdnech. Nakonec jej odložila na podzim. Informoval o tom server CNN.

Madonnu do jejího domu v New Yorku převezla z nemocnice soukromá sanitka a zpěvačka se podle zahraničních médií cítí lépe. Čtyřiašedesátiletá královna popu byla s těžkou bakteriální infekcí hospitalizována na jednotce intenzivní péče. O její nemoci informoval manažer zpěvačky a dodal, že se očekává její plné uzdravení.

Madonna měla zahájit 15. července turné ve Vancouveru a ukončit jej příští rok v lednu v Mexiku. Turné Madonna: The Celebration Tour, které mělo být oslavou její více než 40leté kariéry, oznámila zpěvačka letos v lednu. Autorka hitů jako La Isla Bonita, Material Girl či Like a Prayer měla zavítat do více než třiceti měst. Koncert v Praze plánován nebyl.

Madonna ujistila fanoušky, že turné zahájí v říjnu

Zpěvačka ujistila na instagramu své fanoušky, že se uzdraví. Z nemocnice ji propustili už koncem června a nyní na sociálních sítích oznámila, že severoamerická část turné, která měla původně začít v půlce července, byla odložena a s koncerty začne až v říjnu v Evropě.

Jsem na cestě k uzdravení a jsem neuvěřitelně vděčná za všechna požehnání v mém životě,” napsala Madonna na instagram. “Když jsem se probudila v nemocnici, má první myšlenka směřovala k mým dětem. Moje druhá myšlenka byla, že nechci zklamat nikoho, kdo si koupil vstupenky na mé turné. Také nechci zklamat lidi, kteří se mnou v posledních měsících neúnavně pracovali na vytvoření mé show,” dodala.

Nyní se tak soustředí na své zdraví a na to, aby opět získala sílu. “Ujišťuji vás, že se k vám vrátím, jakmile to bude možné,” dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme