Madonna se stane šestinásobnou matkou! Vzala si za vzor Angelinu Jolie?

7. února 2017·Celebrity·Redakce

Americká popová zpěvačka Madonna může adoptovat dvě děti z Malawi. Dnes to povolil tamní nejvyšší soud, uvedla agentura Reuters. Madonna požádala o osvojení na konci ledna. Zpěvačka již v minulosti v Malawi adoptovala chlapce a dívku, z předchozích vztahů má dvě děti.

Madonna se vynesení verdiktu u soudu v hlavním městě Lilongwe účastnila spolu se svými právníky, řekl mluvčí malawijské justice Mlenga Mvula.

V roce 2008 popová hvězda adoptovala syna Davida Bandu ze sirotčince v Malawi, o rok později adoptovala dceru Mercy James.

S filmovým režisérem Guyem Ritchiem, s nímž se rozvedla, má Madonna syna Rocca a ze vztahu s bývalým osobním trenérem Carlosem Leonem dceru Lourdes.

V roce 2006 zpěvačka založila nadaci Raising Malawi na pomoc sirotkům a chudým dětem na jihu Afriky.

Malawi leží na jihu afrického kontinentu, má zhruba 16 milionů obyvatel a patří k nejchudším zemím světa.

Podobně jako Madonna v minulosti adoptovali několik dětí herečka Angelina Jolie a herec Brad Pitt. Syna Madoxe Angelina adoptovala v roce 2002 v Kambodži, dceru Zaharu v roce 2005 v Etiopii, syna Pax Thiena ve Vietnamu v roce 2007, dceru Shiloh v Namibii. Spolu pak mají dvojčata Knoxe a Vivienne, která se narodila v roce 2008 ve Francii.

Zdroj: ČTK

Celebrity - další články

Doporučujeme