Madonna se toho nebojí ani tři roky po šedesátce. V posteli ukázala zadek i bradavku

30. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Madonna sice oslavila už 63. narozeniny, ale rozhodně ji to nezastavilo v tom, aby se nepřestala odhalovat. Právě naopak, zpěvačka na svém instagramu ukazuje, že rozhodně nepatří do starého železa.

Asi neexistuje fotka popové královny Madonny, která nebyla odvážná, provokativní a sexy. Zpěvačka ani tři roky po šedesátce nepolevuje a klidně se ukáže, jak nahá nebo polonahá leží v lascivní póze na posteli. Její poslední snímky na instagramu jasně ukazují, že Madonna chce být prostě kočka za každou cenu.

Zpěvačka nejnovější fotky pojala jako remake svého slavného snímku z roku 1991 S Madonnou v posteli. I když je to už 30 let, co byl film uveden na filmová plátna, tak Madonna rozhodně nezestárla. Sice si vypomohla pár plastickými operacemi, jako třeba ňadra či silikonem, upravený zadek, pár liftingů v obličeji, ale pořád si jede na své notě – provokovat, provokovat, provokovat.

V černém prádle ukázala prsa, v síťovaných punčoškách zvaných bordelky zase ukázala zadek. A šla ještě dál, protože ukázala i bradavku. Nechyběly ani vysoké černé lodičky. Mnoho lidí si ale myslí, že zpěvačka už tohle ve svém věku nemá zapotřebí. Možná by si mohla najít spíš pletací jehle a začít plést dětem šály na Vánoce.


Celebrity - další články

Doporučujeme