Madonna se toho nebojí! V šedesáti předvedla na pódiu malý striptýz a šokovala diváky

14. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Madonna. (Foto: Shutterstock)

Zpěvačka Madonna to umí rozjet i v třiašedesáti letech. Na předávání cen MTV předvedla malý "striptýz". Zřejmě se chtěla pochlubit svými novými vnadami, o kterých fanoušci už delší dobu spekulují. Informoval o tom New York Post.

Nejprve přišla zpěvačka na pódium v béžovém trenčkotu a na hlavě měla policejní čepici. V ten moment celému outfitu dominoval hluboký výstřih. Po chvíli kabát odhodila a odhalila svůj poněkud dráždivý kostým “zlobivé” policistky.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓖𝓮𝓸𝓻𝓰𝓮 𝓢𝓽𝓪𝓶𝓮𝓷𝓸𝓿 (@jstamenov)

Podle informací zahraničního serveru New York Post se jednalo o narozeninový dárek pro stanici MTV, která letos slaví 40 let od svého vzniku. “Říkali, že to nevydrží, ale pořád jsme tady, vy s*áči. Šťastné 40. výročí MTV,” řekla během svého úvodního projevu Madonna.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Oblečení bylo poněkud na tělo, a tak se jí z výstřihu draly jak ňadra, tak i zadek o kterém se podle serveru Super. cz v minulosti spekulovalo, že si ho nechala přifouknout. Stejně se ale začalo mluvit i o jejich prsou. Fanoušci se domnívají, že si dekolt nechala zvětšit. “Mám nárok si se svým tělem dělat, co chci, tak jako všichni ostatní,” nechala se v minulosti slyšet zpěvačka.

Co si o netradičním projevu zpěvačky myslíte? Napiště nám do komentářů na facebooku!


Celebrity - další články

Doporučujeme