Madonně vylétají z vagíny motýli a rostou stromy. Chtěla vidět, jak se rodí kreativita

13. května 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

"Jako panna" už popová ikona dávno není. A ani se nesnaží o tom nikoho přesvědčit, právě naopak. Digitálním klipem, ve kterém se nechala ztvárnit ve 3D včetně své vagíny, opět vyrazila lidem dech a ukázala, že se toho zkrátka nebojí. Úryvky klipu byly zveřejněny na webu Mother of creation.

Madonna v odvážném digitálním klipu, na kterém pracovala s grafikem Beeplem (vlastním jménem Michael Joseph Winkelmann), rodí stromy, motýly i třeba robotické stonožky. To všechno jí vylézá a roste přímo z vagíny. Chtěla si totiž prý vyzkoušet roli matky stvořitelky.

“Chtěla jsem prozkoumat koncept stvoření. Nejen způsob, jakým dítě přichází na svět skrze ženskou vagínu, ale také způsob, jakým umělec rodí kreativitu,” vysvětluje svůj bizarní počin zpěvačka, která nikdy neměla k provokacím daleko. A v šokování veřejnosti pokračuje i přesto, že už není dvacetiletou šílenou umělkyní. 

NFT – trend současné doby

Videa budou vydražena ve formě NFT – jde o velký trend současné doby, jakési unikátní tokeny, skrze které lze prokázat vlastnictví konkrétních dat, třeba fotografií nebo právě videí. Držitel tokenu je tak jediným a právoplatným majitelem specifického díla, tokeny totiž nelze duplikovat.

Výtěžek z dražby se zpěvačka rozhodla věnovat třem různým charitativním organizacím. Takovým, které podporují ženy postižené válkou na Ukrajině, přeživší násilí a vězněné černošské matky.


Celebrity - další články

Doporučujeme