Máj jako měsíc lásky pro něj rozhodně neplatí! Hollywoodský herce Kevin Costner se bude rozvádět

4. května 2023·Celebrity·Redakce

Kevin Costner (Zdroj: Profimedia)

Jaro je v plném proudu a mnohým se, jak se říká "zapalují lejtka". To ale neplatí o herci Kevinu Costnerovi, který musí řešit přesný opak. Jeho manželka Christine Baumgartner totiž požádala po 18 letech žádost o rozvod. Informaci přinesl magazín People.

Zářil ve filmu Tanec s vlky, ale teď bude oscarový herec tančit sám. Po 18 letech se rozvádí se svou druhou manželkou Christine Baumgartner, která požádala o rozvod. Designérka je o 19 let mladší, než herec a jako důvod uvedla klasicky a univerzální “nepřekonatelné rozdíly”.

„Okolnosti, které pan Costner nijak neovlivnil, vedly k tomu, že se musel zúčastnit rozvodového řízení,“ řekl mluvčí herce s tím, že prosí o respektování soukromí v náročné životní situaci. Herce, jeho manželku a jejich tři společné děti teď nečekají vůbec jednoduché měsíce.

Kevin Costner (Zdroj: Profimedia)

Pár se seznámil v roce 2000, vzali se o čtyři roky později na hercově ranči. Společně mají tři děti – syny Caydena (za pár dní 16) a Hayese (14) a dceru Grace (12). Ještě donedávna působili na venek jako šťastná dvojice. Pro herce jde už o druhé neúspěšné manželství. S herečkou Cindy Silvou má rovněž tři děti.

Celebrity - další články

Doporučujeme