Mají maminky právo dát si kávu v kavárně? Kristýna Leichtová popsala nemilou zkušenost

30. září 2022·Celebrity·Redakce

Kristýna Leichová. (Foto: Profimedia)

Občas by chtěla společnost matky s dětmi zcela izolovat. Jenže i maminky mají právo na to, zajít i s dětmi do kavárny nebo kamkoliv jinam a dát si kávu nebo cokoliv jiného. Nemilou zkušenost popsala nedávno herečka Kristýna Leichtová na svém instagramu. Dvě seniorky se k ní zachovaly velice hrubě.

Když máte den blbec, poslední, co potřebujete je, aby vás nějaké starší paní slovně napadaly kvůli tomu, že máte děti. A přesně takový den zažila nedávno herečka, kterou všichni znají především jako Ivu ze seriálu Comeback. Kristýna Leichtová si na sociálních sítích postěžovala a spousta lidí se jí zastala, včetně Evy Burešové, která se podělila také o nepěkný zážitek.

Když dorazila Kristýna do kavárny se svými dvěma dětmi, čtyřletou Dorotkou a dvouletou Rozárkou, začaly se dcerky dohadovat o maminčin mobil. U vedlejšího stolu seděly seniorky nad zákuskem a proseccem, které zřejmě přítomnost dětí pobouřila. “Přijde vám, že tohle je ideální prostředí pro děti? Vidíte tu někde dětský koutek? Můžete si ty děti uklidnit? obrátila se jedna z nich na herečku s dotazem.

View this post on Instagram

A post shared by Týna Le (@kristyna__leichtova)

Otázka Kristýnu tak zaskočila, že se zmohla na pouhé: “Prosím? Myslíte, že nemám právo na to dát si kávu? Další konfrontace se nekoná, děti se dožadují mojí pozornosti a paní zřejmě řekla své a brebentí o tom dál u svého stolu. Dýchám. Slzy se hrnou do očí. Cestou kolem stolu veselících se dam slušně a nahlas prohodím: Přeji vám krásný den a moc vám děkuju, popsala zážitek z kavárny, jenž byl zjevně třešinkou na dortu nešťastného dne.

Se slovy podpory se pod tímto příspěvkem vyjádřila její kolegyně a dvojnásobná maminka Eva Burešová. Přidala svou historku na stejné téma. “Ach bože! My byli jednou v kavárně a tam nám jedna dáma (která přišla až po nás a sedle si hned vedle nás, i když všude bylo plno místa) dávala velmi najevo, jak jí vadí, že se naše děti smějí. SMĚJÍ!!!! Já z toho byla tak zaskočená. Jak někomu může vadit smích miminka?” nechápe Burešová.


Celebrity - další články

Doporučujeme