Malý princ Louis oslavil třetí narozeniny. Jeho roztomilá fotka dojala a rozesmála celý svět

24. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William s manželkou Kate Middleton. (Foto: Shutterstock)

Princ Louis oslavil minulý týden třetí narozeniny. Syn prince Williama a jeho manželky Kate Middleton je dokonalý mix obou rodičů. Nejnovější portrét malého následníka trůnu opět vyfotila jeho maminka.

Princ Louis je sice až pátý v pořadí na královský trůn, ale to jeho mamince, vévodkyni Kate Middleton nebrání k tomu, aby jej často fotografovala. Nejnovější snímek je opět kombinace roztomilosti a britské elegance. Louis, který v pátek 23. dubna oslavil třetí narozeniny, na něm pózuje s širokým úsměvem na červeném odrážedle. Na sobě má školní uniformu – modro-bílé pruhované tričko, tmavomodrý svetr a modré kraťasy.

Malý Louis vyvolal u fanoušků vlnu spekulací, komu z královských rodičů je vlastně podobný. Někteří jsou přesvědčeni, že vypadá jako dvojče své maminky, někdo je zase přesvědčen, že vypadá jako jeho starší bratr George. A ten byl prý zase kopií prince Williama v dětství. Žádné z dětí  – George, Charlotte ani Louis se na veřejnosti neobjevují moc často. Jejich rodiče jim chtějí dopřát v rámci možností poklidné dětství. Oslavy v královské rodině ale neberou konce. V květnu oslaví šesté narozeniny princezna Charlotte. Je to tak alespoň malá kompenzace za smutné období, kterým si rodina prochází po smrti prince Phillipa.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme