Malý se stal otcem, má dítě s Kociánovou. Tomicové zprávu zavolal sám, její reakce všechny překvapila

14. září 2022·Celebrity·Redakce

Ondřej Malý má dítě s Kristýnou Kociánovou (Zdroj: Profimedia)

Herečka Kristýna Kociánová před pár dny porodila a společně s Ondřejem Malým jsou štěstím bez sebe. Pavla Tomicová asi podobné pocity nesdílí. Podle informací eXtra.cz jí nicméně novinku zavolal sám Malý, aby se zprávu nedozvěděla z médií.

Když se herec Ondřej Malý na sklonku loňského roku rozešel po 19 letech s manželkou Pavlou Tomicovou, bylo jasné, že ji to hodně vzalo. Když se pak dozvěděla, že jí partnera odloudila kolegyně Kristýna Kociánová, která s ním byla navíc těhotná, byla to jen další sůl do rány.

Nyní Kociánová porodila. Pohlaví miminka zatím dvojice úzkostlivě tají. „Ondra Malý má z miminka velkou radost. A Kristýna Kociánová je v sedmém nebi,“ sdělil eXtra.cz zdroj z rodiny. O tom, že herec s Kociánovou čeká dítě, prý svou stále ještě manželku informoval postupně. Nejdříve se dozvěděla, že s ní už nechce žít, pak že má jinou a nakonec, že s ní čeká dítě. O tom, že se dítě narodilo, informoval Malý Tomicová sám. „To, že se jim narodilo dítě, se dozvěděla přímo od Ondřeje. Nechtěl, aby se to dozvěděla až z médií, a tak jí to radši sám zavolal,“ řekl zdroj z okolí.

Zprávy dostávala Tomicová postupně a minimálně na začátku to s ní pořádně zamávalo. „Pavla nese v klidu i zveřejnění rozpadu jejího manželství. Sama to má v sobě zpracované už několik měsíců a upřímně sférou médií vůbec nežije. Je ve svém vlastním mikrosvětě,“ dodal zdroj z hereččina okolí. Nový pár se ale za svou lásku nestydí. Chodí spolu do společnosti a prý nevidí důvod, proč by se měli stydět. „Ona (Kociánová) měla mimořádnou smůlu na partnery, zažila si fakt peklo. A protože už jí za pár let bude čtyřicet a biologické hodiny tikaly neúprosně, nebyl čas na nějakou morálku, prostě se rozhodla mít dítě s Ondrou. On se sice nezdá, ale má pro ženské obrovské charisma,“ sdělil před pár týdny přítel nového páru.

Nyní si tak užívají novopečeného potomka, což mnohým může připadat nemorální vůči Tomicové. Vypadá to ale, že ona je po počátečním šoku už v pořádku. „Pavla se z toho dostala. A dala se do kupy psychicky i zdravotně. Úplně v pohodě už je tak tři měsíce. Chvilku to sice trvalo, ale dnes už je to zase stará dobrá vysmátá holka,“ tvrdí její přítelkyně.


Celebrity - další články

Doporučujeme