Maminka má vždycky pravdu. Co říká Hana Gregorová na Ondrovu novou přítelkyni Písařovicovou?

16. června 2022·Celebrity·Redakce

Hana Gregorová, Ondřej Brzobohatý (Foto: ČTK)

Po rozchodu s modelkou Taťánou Kuchařovou si našel muzikant a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý hned novou přítelkyni, Danielu Písařovicovou. Ačkoliv jejich vztah (a rozvod s bývalou manželkou) média sledovala celkem vydatně a ne každý jim fandí. Co ale na jeho nový vztah říká jeho maminka Hana Gregorová? Na to odpovídá Blesk.

Maminky synů jsou zkrátka takové. Málokterá bude pro jejich chlapečka dost dobrá. A samozřejmě žádná se o něj nepostará tak dobře jako ona sama. Hana Gregorová na tom není jinak. Vždy dávala Ondrovi najevo, co si o jeho přítelkyních myslí.

Jeho první ženu, televizní produkční Johanu, kdysi okomentovala dost drsně: “Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc.” Dokonce tak ani nepřišli na jejich veselku. “Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,” mínila tehdy. Na veselce v roce 2016 s Taťánou nechyběla, ovšem ani o druhé snaše se nevyjadřovala zrovna nejlépe. “Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,” řekla kdysi v rozhovoru pro Aha! Gregorová.

Ovšem nyní o svém synovi tvrdí, že je šťastný. A s výběrem aktuální přítelkyně Písařovicové je spokojená. “Mně se líbí, znala jsem ji už předtím. Když je můj syn šťastný, tak jsem i já. Myslím, že je to hezká a chytrá holka. A nohy má až někam sem,” naznačila herečka rukou extrémně dlouhé nohy.


Celebrity - další články

Doporučujeme