Manželka Pavola Habery se v kuchyni umí otáčet. Daniela Peštová sází na nenáročná jídla

21. února 2022·Celebrity·Redakce

Daniela Peštová v kuchyni. (Foto: se souhlasem Daniela Peštová)

Manželka zpěváka Pavola Habery a modelka Daniela Peštová je podle všeho skvělá kuchařka. Trojnásobná máma každý den kouzlí v kuchyni a občas se s výtvory a hlavně překrásnou kuchyní pochlubí na instagramu. Z fotek je jasné, že dává přednost lehkým a nenáročným jídlům.

U Peštové a Habery je tak pravdou, že láska prochází žaludkem. “Přijde mi, že nedělám nic jiného, než že stojím v kuchyni. Snažím si to ale nekomplikovat a vařím hodně jednoduše. Jako třeba tahle pečená ryba – sůl, česnek, citron a olivový olej. 20 minut v troubě na 180 stupňů a je to,” napsala v minulosti na instagram Daniela. Na snímku pak jde vidět dřevěná, elegantní kuchyň s mramorovou pracovní deskou.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Pavol Habera svoji ženu obdivuje a podle jeho slov má doma multiženu. “Naráz vaří, peče, telefonuje a přitom si čistí zuby – hmmm – mám doma multiženu. Musím ji koupit do kuchyně ještě ten dětský klavír, co se rozprostře na zem. A když po něm chodíte, tak to hraje – však ať jsou i nohy v nějaké užitečné aktivitě,” uvedl s vtipem zpěvák pro deník Blesk.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Modelka je pro rodinu obrovským pokladem. Nejen že po padesátce vypadá skvěle, ale během hodinky dokáže v kuchyni vykouzlit báječné jídlo.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)


Celebrity - další články

Doporučujeme