Manželovi vaří a peče, ale telefon mu nezvede. Táňa Pauhofová popsala svůj vztah s o deset let mladším muzikantem

11. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Táňa Pauhofová. (Foto: ČTK)

Krásná herečka Táňa Pauhofová se před nedávnem tajně vdala. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka poprvé promluvila o své manželovi a také o jejich společném životě.

Slovenka Táňa Pauhofová patří mezi nejobsazovanější herečky v Čechách i na Slovensku. O tom, že se tajně vdala, přišel na konci září slovenský deník Plus JEDEN DEŇ. Nyní zrzka prozradila více o vztahu s o deset let mladším hudebníkem Jonatánem Pastričákem. “Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu, hudbu k divadelním představením nebo k filmům,” prozradila v show 7 pádů Honzy Dědka.

View this post on Instagram

A post shared by Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

Herečka přiznala, že ji baví domácí práce, a tak je vlastně ideální manželkou. S časem je ale půvabná Slovenka někdy na štíru. Většinou tak musí věci dělat až po návratu z divadla nebo natáčení. „Po představení přijdu domů kolem jedenácté, jdu vařit nebo vysávat nebo žehlím, peču. Líbí se mi na tom, že je okamžitě vidět výsledek,“ představila svůj denní plán.

Táňa také ráda plete nebo vaří. “Myslím, že mu chutná, aspoň to tak vypadá. A není to herec, takže mu věřím,” směje se herečka, která ale také přiznala jednu malou fobii. “Nikdy nezvedám telefon. Potřebuju člověka vidět a cítit, abych se s ním mohla bavit, přes telefon jsem nejistá. Vidím, že mi někdo volá, ale nezvednu to. Pak se osobně omlouvám, ale volám jen v krizových situacích. Nedovedu vést běžnou debatu po telefonu,” svěřila se kráska.

View this post on Instagram

A post shared by .týždeň (@tyzden.sk)


Celebrity - další články

Doporučujeme