Margita chtěl na výročí perlové svatby Zagorovou překvapit růžemi. Bohužel mu to nevyšlo

6. června 2022·Celebrity·Redakce

Hana Zagorová a Štefan Margita. (Foto: se souhlasem Š. Margita)

Přesně před 30 lety si své ano řekl jeden z oblíbených párů českého showbyznysu zpěvačka Hana Zagorová a operní pěvec Štefan Margita. Bohužel zpěvačka je stále v péči lékařů v Ústavu hematologie a krevní transfuze. Ale ani to nepřekazilo Štefanovi, aby to se svou láskou řádně oslavil.

Zítra je to přesně 30 let, co jsme si řekli své ano! Zlatíčko moje, děkuju za všechny ty nádherné chvíle a za každý den strávený po tvém boku. Jsi ten největší poklad, který jsem mohl od pána Boha dostat. Ať už jsi brzo doma a můžeme to společně oslavit. Miluji tě,” napsal v neděli na instagram krásné vyznání operní pěvec.

View this post on Instagram

A post shared by Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Hanka už je několik dnů v nemocnici pod dohledem lékařů, kam také Štefan několikrát denně dochází. Ten ji právě v neděli chtěl překvapit s pugétem třiceti růží, to mu ale nevyšlo. “Chtěl jsem Hance udělat radost… Ale má smůlu, v nemocnici mi řekli, že i řezané květiny jsou zakázány. Mohly by prý být možným zdrojem nákazy,” posteskl si pro deník Blesk pěvec.

Naštěstí se o tom dozvěděl ještě předtím, než kytici koupil. Na pondělí tak musel vymyslet něco jiného. “Byl bych moc rád, kdybych už měl v pondělí Hanku doma, ale asi se mi to nepodaří,” dodal.


Celebrity - další články

Doporučujeme