Markéta Konvičková se chlubí rostoucím bříškem. Po náročném období z ní konečně sálá štěstí

28. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / marketakonvickova

Zpěvačka Markéta Konvičková si po hororu s vážnou nemocí konečně užívá pocitů štěstí. Talentovaná blondýnka už je ve 25. týdnu těhotenství a podle jejích slov všechno probíhá v nejlepším pořádku. 

Markéta Konvičková si nejprve prošla peklem, pak se na ni ale usmála štěstěna a teď je zpěvačka jako v sedmém nebi. S partnerem Reném staví společný domek a brzy na světě přivítají i své první miminko.

“To je tak krásný pocit,” rozplývala se zpěvačka v neděli na sociálních sítích. “Za chvilku budeme začínat 7. měsíc a poslední trimestr,” svěřila se fanouškům na Instagramu.

“Zatím mám teda nahoře 2,5 kg, cítím se skvěle a strašně si to těhotenství užívám. Že je zatím všechno v pořádku, že jsou na mě všichni hodní, že prcek kope a roste jak má,” pochlubila se a popřála vše hezkou a slunečnou neděli.

View this post on Instagram

To je tak krásný pocit.?? Za chvilku budeme začínat 7.měsíc a poslední trimestr. Zatím mám teda nahoře 2,5 kg, cítím se skvěle a strašně si to těhotenství užívám. Že je zatím všechno v pořádku, že jsou na mě všichni hodní, že prcek kope a roste jak má?? Mějte hezkou a slunečnou neděli☀️ A zítra od 19h online KONCERT PRO VLASY, těšíme se na vás. #25tt #pregnant #blessed

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme