Markéta Konvičková se pochlubila pokojíčkem pro dceru. Nechybí plyšáci ani roztomilé oblečení

9. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Markéta Konvičková (Foto: ČTK)

Přítel René je věčně v oblacích, a tak se na zařizování domu vrhla Markéta Konvičková sama. Často si nechává poradit od odborníků, což může občas působit trochu neosobně. Markéta se na svém instagramu pochlubila i fotkou pokojíčku.

Krátce po oslavě prvních narozenin dcerky Amálky se Markéta Konvičková vrhla na zařizování jejího pokojíčku. A nyní se jím pochlubila na instagramu. V celém obydlí převládají šedé, bílé a béžové barvy, do dětského pokojíčku se ještě přidala růžová. Přeci jen je to pro roztomilou holčičku.

Velká holka ve svém pokojíčku. Další poprvé. První holčička, první zařizování dětského pokoje. Těšila jsem se na to, a i slza ukápla, a to ještě nemáme hotovo,” pochlubila se zpěvačka. “Chybí nám tapeta, poličky, fotky. Ale jak je ten život boží,” byla nadšená zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Nechybí samozřejmě spousta plyšáků, spoustu nápisů Amálka a štendr s rozkošnými šatečkami. Fanynky sice pokojíček chválí, ale také dodávají, že jim všechny pokojíčky přijdou poslední dobou pořád stejné. “Nějak se vytratilo z tohoto stylu kouzlo. Samozřejmě důležité je to, že se to líbí vám a hlavně Amálce,” okomentovala dětský pokojíček jedna z fanynek.


Celebrity - další články

Doporučujeme