Markéta Konvičková zveřejnila rodinné fotografie plné štěstí. Dcera Amálka je dokonalou kopií zpěvačky

19. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Markéta Konvičková s rodinou.

Zpěvačka a aktuálně stále maminka na plný úvazek Markéta Konvičková zveřejnila na instagramu rozkošné rodinné fotografie. Před měsícem dcera Amálka, kterou má s přítelem, pilotem Reném Kubošem oslavila 1 rok. Mrkněte se, jak to rodince společně sluší.

Přejeme krásný usměvavý start do nového týdne,” napsala na instagram Markéta. A k tomu přidala krásné rodinné fotografie. Na nich společně s partnerem Reném a dcerou Amálkou jen září.

Holčička se Konvičkové opravdu povedla. Tentokrát ji zpěvačka oblékla růžové šatičky s kytičkami, ve kterých Amálka vypadá jako princezna. Oba partneři jsou pak sladěni do bílých a běžových barev.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Markéta má bílé šaty, které jsou v antickém stylu. V pozadí pak můžeme vidět růžové balónky a zlatý nápis “birthday” (překlad – narozeniny pozn. red.). Je tak jasné, že fotografie jsou momenty z oslavy prvních narozenin malé Amálky.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Okamžitě se pod příspěvekem strhla lavina obdivujících komentářů. Krásná rodinka,” napsala do komentářů na instagramu Natálie. Ježíš Markétko, ta je tak krásná, ty její kukadla,” dodala Elena. A my nemůže jen souhlasit, také mnoho lidí v maličké vidí kopii zpěvačky. Co myslíte vy?


Celebrity - další články

Doporučujeme