Maroš Kramár je pyšným otcem. Dcera Tamara obsadila billboard na Times Square

21. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Maroš Kramár a Tamara. (Foto: Profimedia/se souhlasem M. Kramár)

Moderátor a herec Maroš Kramár je opravdu pyšným tatínkem. Jeho dcera Tamara, která se už několik let věnuje hudbě, slaví obrovský úspěch. Objevila se na nejsledovanějším místě v Americe, a to na jednom z billboardů na Times Square. S novinou se pochlubil Kramár na instagramu.

Tamarka gratuluji. Jsem šťastný a hrdý otec, napsal na svůj instagram Maroš Kramár. Kde nasdílel i sérií fotografií, na kterých je vyobrazen billboard jeho dcery. Tamara se tak objevila na nejprestižnějším náměstí světa Times Square.

View this post on Instagram

A post shared by Maros Kramar (@maroskramar)

Později se k tomu vyjádřila i samotná Tamara. Tohle ani nebylo na mém seznamu přání. Děkuji,” napsala na instagram. Pro každého zpěváka či zpěvačku je obrovksý úspěch, když se na takovém místě objeví. V minulosti zde byla k vidění například Ewa Farna či dcera Lenky Filipové Lenny.

Čím déle tvořím, tím více bych si troufla říct, že mě vnímají spíš jako muzikantku, než dceru slavného herce. Často si mé příjmení ani nespojují s mou rodinou. To vnímám jako kompliment. Zajímá je má hudba a ne to, kdo jsou moji rodiče,” uvedla v rozhovoru pro server idnes.cz Tamara. Ta se dostala do podvědomí posluchačů díky slovenské poprockové skupině Hex, se kterou nazpívala skladbu Mesto stratilo dych.


Celebrity - další články

Doporučujeme