Martha Issová se konečně stala vdanou paní. Snubním prstýnkem se pochlubila na festivalu

24. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Herečka Martha Issová. (Foto: ČTK)

Herečka Martha Issová a režisér David Ondříček tvoří pár už deset let. Mají spolu dvě děti, ale zatím ještě nenašli vhodný čas na to, aby se vzali. Tedy alespoň donedávna. Na festivalu v Karlových Varech herečka Blesku prozradila, že se s Davidem konečně vzali.

„Není to tak, že bychom nechtěli. Spíš máme problém najít čas. Pořád byla nějaká práce nebo já byla těhotná,“ říkala ještě nedávno herečka Martha Issová, která září ve filmu Zátopek. Ten měl tu čest zahájit filmový festival v Karlových Varech.

A právě v Karlových Varech během festivalu se Martha se svým manželem pochlubili snubními prstýnky a přiznali, že se tajně vzali.„My jsme měli úplně malinkou, malilinkatou svatbu. A bylo to krásný,“ zavzpomínala herečka na obřad.

Můj kamarád a producent filmu Zátopek Kryštof Mucha byl svědek. Brali jsme se relativně nedávno,“ svěřil se Ondříček Blesku. David právě režíroval onen dlouho očekávaný film Zátopek a svou dnes již manželku obsadil do role oštěpařky Dany Zátopkové, Emilovi manželky. Ta mu je za to nesmírně vděčná.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Červený koberec (@cervenykoberec.cz)

Martha s Davidem spolu mají už dvě děti. Osmiletou Františku a tříletou Emilku. Ještě nedávno si Martha postěžovala, že už má za sebou několik filmových svateb, ale na tu opravdovou stále čeká. Tak se konečně dočkala a my jim přejeme hodně štěstí a lásky.


Celebrity - další články

Doporučujeme