Martin Zounar na sobě maká už tři roky a shodil 20 kilo. Myslel jsem, že to nemůžu dát, svěřil se

24. března 2023·Celebrity·Redakce

Martin Zounar. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Herec Martin Zounar se řadí mezi nejoblíbenější osobnosti českého showbyznysu. Za poslední tři roky prošel razantní proměnou a shodil 20 kilo. Proto není divu, že se nebojí zahrát ani scénu, kde je poněkud spoře oděný. Informoval o tom deník Aha.

Zounar už delší dobu hraje lékaře Boba Švarce v oblíbeném seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2. Podruhé se během natáčení musel svléknout do půl těla a na place musel předvést své plavecké dovednosti.  Což nebyl problém, jelikož herec více než deset let závodně plaval. Jeho kolegové se ale nestačili divit, jak se proměnila jeho postava. Už třetím rokem totiž hubne pod dohledem odborníků, a to přináší své ovoce.

View this post on Instagram

A post shared by Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

Martin za tři roky shodil už krásných 20 kilogramů. Tentokrát jsem před kamery přicházel svlečený přece jen sebevědoměji. Za ty necelé tři roky, které uplynuly od mého prvního natáčení v rouše Adamově, se toho hodně změnilo. Mám jinou životosprávu, necpu se, jak mě napadne, snažím se jíst zdravě a hýbat se,” rozpovídal se o své proměně pro deník Aha herec.

Teď už se mu podle jeho slov váha nehýbe, přesto se cítí daleko lépe než předtím. Na začátku jsem si myslel, že to nemůžu dát, ale hubnutí nakonec může být docela zábava,” dodal.


Celebrity - další články

Doporučujeme