Martina Pártlová i Nikol Leitgeb už jsou z porodnice doma. Jak slavily Den otců?

21. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Martiny Pártlové a Nikol Leitgeb

Moderátorky Martina Pártlová (42) i Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová (34), už jsou z porodnice doma. Dvě třetiny komediálního tria 3v1 porodily shodně 16. června. Partneři si je pak symbolicky vyzvedli na Den otců.

Slavné kamarádky, zpěvačka Martina Pártlová a herečka Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, to měly skutečně dobře naplánované. Termín porodu jim vyšel na ten samý den a v jeden den se jim nakonec podařilo i skutečně porodit. Obě si navíc zvolily porodnici U Apolináře.

V neděli, na Den otců, si pak obě slavné maminky vyzvedli jejich partneři a všichni už jsou z nemocnice doma. Obě rodiny se pak na sociálních sítích pochlubily se snímkem k příležitosti svátku všech tatínků. Pro oba mladé muže jde navíc o prvního potomka, takže načasování bylo opravdu symbolické.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Martina Pártlová si s partnerem Josefem Vařekou odnesla domů malou Stellu. “Stella. Táto, byl si statečnej… Sem na tebe pyšná… Já su tak šťastné,” vzkázala zpěvačka a moderátorka svému milému po porodu na instagramu. Ten se svěřil, že porod zvládli oba s humorem. “Celej porod něco hlásila, takže jsem nevěděl, že ani rodíme,”pochvaloval si na sociálních sítích.

Nikol Leitgeb, která se krátce před porodem vdala za svého partnera Petra, si domů odnesla malého Tobiase. Herečka a moderátorka už má doma staršího syna Mathiase Kyncla (3), kterému ale nikdo neřekne jinak, než Mates. A přezdívku má již od narození také Tobias – hrdý táta na sítích prásknul, že ho rodiče zřejmě budou titulovat něžným “Tobajs”.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Leitgeb (@petrleitgeb)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme