Martina Pártlová si užívá rodinnou dovolenou. Pár měsíců po porodu má postavu jako lusk

14. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Martina Pártlová a Nikol Leitgeb (Foto ČTK)

Zima nás většinou baví jen, když si užíváme sněhové radovánky. Zpěvačka Martina Pártlová to má zřejmě podobně, protože s partnerem a dcerou vyrazila na dovolenou na Seychely. Navíc Martina se jen pár měsíců po porodu nebála ukázat postavu v plavkách.

Martina Pártlová je známá svým neotřelým humorem. Ten ostatně nezapomněla ani na dovolené, kam vyrazila s partnerem Josefem Vařekou a dcerou Stellou. “Já, můj špek, Pepa a Stella posíláme pozdravy z teplých krajin,” napsala zpěvačka na svůj instagram. Pochlubila se fotkou v dvojdílných plavkách, které si koupila na dovolené. Chtěla zřejmě ukázat svůj “špek”.

Nicméně Martina má jen pár měsíců po porodu postavu naprosto skvělou. Což si ostatně myslí i její fanynky. “Tos ještě neviděla můj špek,” napsala jí jedna z nich. Většina z nich ale domnělý špek vůbec neviděla, zvláště poté, co Martina v červnu porodila.

Co je ale hlavní, že zpěvačka si užívá dovolenou se svými nejbližšími. Někdy to ale nebylo jednoduché. “Pepina usnula a my mohli dovádět ve vlnách Indického oceánu,” svěřila se zpěvačka. Následně ale popisovala, jaké to mělo úskalí.

No dovádět, já jsem se nemohla ani zvednout a jak by řekla moje oblíbená Eva Holubová – válela jsem se tam jak vyvrženej vorvaň,” citovala oblíbenou hlášku z filmu Účastníci zájezdu. Nicméně Stella si často u moře ráda pospí, a tak mají rodiče alespoň čas na sebe. Martina i tak září štěstí, a jsme si jistí, že za to nemůže jen sluníčko a moře.


Celebrity - další články

Doporučujeme