Martina Pártlová v 7. měsíci jen září: Nafotila těhotenské fotky ve spodním prádle

22. dubna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka a moderátorka Evropy 2 Martina Pártlová. (Foto: Instagram martinapartlova, se souhlasem Martiny Pártlové)

Moderátorka Evropy 2 a zpěvačka Martina Pártlová si těhotenství užívá naplno. Jako mnoho dalších maminek se nechala i ona profesionálně vyfotit s rostoucím bříškem. Fotografii jen ve spodním prádle zveřejnila na svém Instagramu. Na konci 7. měsíce zpěvačka jen kvete. Přesvědčte se sami!

Martina nikdy o profesionálním focení nepřemýšlela, nakonec se ale rozhodla a nelituje toho. Původně jsem to neměla v plánu, ale asi by mě to jednou mrzelo,”  uvedla zpěvačka pro Super.cz. Za fotografií stojí známá fotografka Mia Mirelli.

Moderátorka má na sobě černé spodní prádlo a vrchní část jí z části pokrývá bílá košile s tříčtvrtečními rukávy. Těhotenství jí vyloženě prospívá.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

K příspěvku nechybí ani dlouhý komentář, kde Martina prosí své fanoušky a zejména maminky, aby jí přestaly na síti psát nevyžádané rady do mateřství. “Vím, že už se nikdy nevyspím, vím, že to bude někdy na palici, vím, že až začne běhat, bude to teprve záhul,” popisuje Pártlová. “Nikdo nemáme patent na to, jak dělat to a to nejlíp… Překvapivě si vždycky dotyčná myslí, že její názor je ten jedinej správnej… Otvírá mi to kudlu v kapse,” napsala. Na závěr dodala, že raději bude, když se budou na její síti probírat třeba partneři a víno.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Celebrity - další články

Doporučujeme