Máš na sobě kostým princezny? Vévodkyně Kate dojala svět, telefonovala si s vážně nemocnou holčičkou

12. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: Shutterstock)

Vévodkyně Kate a její manžel, princ William založili youtubový kanál, na kterém nyní zveřejnili video, které dojalo celý svět. Kate si telefonuje s pětiletou holčičkou, která trpí leukémií a kvůli lockdownu se nemůže vídat se svou rodinou.

Mila Sneddon onemocněla leukémií v listopadu 2019. Když přišla pandemie, její rodiče Lynda a Scott se rozhodli, že budu žít v izolaci, aby minimalizovali riziko, že svou pětiletou holčičku nakazí. Svou dceru tak vídají jen přes okenní sklon. Když se to Kate Middleton dozvěděla, rozhodla se, že statečnou holčičku podpoří v těžkých chvílích a pár minut si s ní popovídá. “Dobré ráno, Vaše královská Výsosti,” pozdravila dívenka vévodkyni na začátku rozhovoru. Během něj společně probraly módu, královskou rodinu, zvyky i oblíbené barvy.

Máš na sobě kostým princezny?” zeptala se třeba Mila. “Obávám se, že teď ho na sobě nemám,” odpověděla Kate, která rozhovorem chce upozornit na svůj audiovizuální projekt Hold Still, ve kterém vytváří obraz života obyčejných lidí během pandemie. Milu chce do projektu zařadit. Díky telefonátu jí určitě vykouzlila úsměv na rtech a opět dojala miliony lidí po celém světě.


Celebrity - další články

Doporučujeme