Máte slabost pro zrzky? Tyhle rusovlasé krásky si podmanily Hollywood

8. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Emma Stone. (Foto: Shutterstock)

Pro krásné zrzky zahořelo mnoho mužů láskou. Snad je to pro jejich výjimečnost, kterou jim barva jejich vlasů poskytuje. Nicméně bývají okouzlující, a především jsou múzami umělců, módní návrháři je chtějí mít na mole nebo před objektivem a sluší jim to i na stříbrném plátně. Mrkněte se na slavné zrzky, které si díky své hřívě podmanily Hollywood. Informuje o nich Elle.cz.

Emma Stone

Původně blondýnka Emma Stone byla cílevědomá odjakživa. Pro rodiče připravila powerpointovou prezentaci “Project Hollywood”, aby je přesvědčila o tom, že musí jet do Hollywoodu a stát se herečkou. Debutovala však na Broadwayi v muzikálu Kabaret. Poté jí bylo doporučeno, ať své liščí oči podpoří změnou barvy vlasů na zrz. A ono to fungovalo. Od té doby skáče z jedné úspěšné role do druhé a poličku jí zdobí zlatá soška Oscara. Zazářila například ve filmech: LaLaland, Amazing Spiderman, Panna nebo orel, Cruella nebo Bejvalek se nezbavíš.

Isla Fisher

Zrzka z Austrálie je úspěšnou herečkou nejen díky svým vlasům, ale i pro svůj komediální talent. Ten předvedla například ve filmech Nesvatbovi, Báječný svět Shopaholiců, Podfukáři nebo Holky na tahu. Lidé si ji často pletou s její kamarádkou herečkou Amy Adams, z čehož si často dělá srandu. Se svým manželem přelepili na vánočních přáních Islin obličej Amyiným a připojili zprávu “Vánoční pozdravy od Sachy, Isly a dětí”. Mnoho příjemců si toho ani nevšimlo… Isla bývá však pravidelně v žebříčku Hot 100 časopisu Maxim a to, že má tři děti, není na její postavě vůbec znát.

Amy Adams

Další zrzavá princezna, která je právě často zaměňována s Islou Fischer. Ta má ještě tu výhodu, že k zrzavým vlasům mrká na okolní svět modrýma očima. Její původní barva byla teplá blond, ale vzhledem k tomu, že neustále dostávala role jen hloupoučkých koket, rozhodla se pro změnu. A dobře udělala. “Je to sice jen barva vlasů, ale je fascinující vidět, jak pouhá jedna součást vašeho já změní vnímání okolí,” poznamenala sama herečka. Ta se proslavila filmy: Kouzelná romance, Noc v muzeu 2, Špinavý trik, Příchozí nebo Vice. Slavná je také tím, že jako jediná žena na světě odmítla objetí od Brada Pitta… protože měla zánět v oku.

Lily Cole

Britská modelka proslula svou zajímavou éterickou vizáží, protože díky rysům svého obličeje, bledé pleti a rusým vlasům vypadá jako porcelánová panenka nebo pohádková bytost. Pro její netypický vzhled je vyhledávanou herečkou, objevila se třeba ve snímcích Sněhurka a Lovec, Imaginárium Dr. Parnasse a Star Wars: Poslední z Jediů. A zamilovaly si ji také nejluxusnější módní domy nebo kosmetické firmy, v jejichž kampaních se jako modelka pravidelně objevovala. V roce 2004 dokonce získala titul British Model of the Year. Má vystudovanou Cambridge s vyznamenáním a věnuje se ochraně životního prostředí a charitě.

Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme