Matthew Perry chodil s krásnou Julií Roberts. Proč se rozešel se svou životní láskou?

30. října 2022·Celebrity·Redakce

Matthew Perry (Foto: Shuttertock)

Představitel Chandlera ze seriálu Přátelé je samé překvapení. Herec Matthew Perry vydává svou autobiografickou knihu Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih, kde otevírá velmi bolestivá témata svého života. Třeba i to, že opustil svou životní lásku, herečku Julii Roberts.

Matthew Perry ve svých memoárech prozradil, že románek s hollywoodskou kráskou Julii Roberts začal v roce 1995. To byla představitelka Pretty Woman, ve které zazářila až o pět let později, oslovena, aby si v seriálu Přátelé zahrála. V tu dobu za sebou měla rozvod s prvním manželem Lylem Lovettem.

Má se za to, že herečka se producentům zavázala pod podmínkou, že bude její hostující postava spojená s Chandlerem Bingem, kterého hrál právě Perry. Na něj tvůrci naléhali, aby Julii kontaktoval osobně. Herec jí proto poslal tucet rudých růží a vzkaz, na kterém stálo: „Jediná věc, která je víc vzrušující než vyhlídka na společné natáčení, je, že mám konečně záminku poslat ti květiny.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Matthew Perry (@mattyperry4)

Juliin souhlas hrát ve speciální epizodě druhé série Přátel podnítilo to, co herec popisuje jako „tříměsíční námluvy prostřednictvím každodenních faxů“. Emaily v té době nebyly tak běžné, jako dnes, navíc Roberts natáčela ve Francii. Když natáčení začalo, už tvořili pár. Jejich láska ale skončila už po dvou měsících a za rozchodem stál sám Perry.

Ten si byl sám sebou tak nejistý, že se rozhodl, že krásnou herečku se zářivým úsměvem raději opustí. „Randit s Julií na mě bylo příliš. Byl jsem si jistý, že se se mnou rozejde. Nebyl jsem pro ni dost dobrý,“ přiznává Perry nízké sebevědomí. Dnes ale lituje, že to udělal. „Nemohl jsem se jí nabažit. Byl jsem zlomený. Takže místo toho, abych čelil nevyhnutelné agonii z její ztráty, s krásnou a skvělou Julií jsem se rozešel,“ přiznává ve své knize.


Celebrity - další články

Doporučujeme