Matthew Perry chystá autobiografii. Jennifer Aniston se bojí toho, co v knize napíše o jejím rozvodu s Pittem

4. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Seriál Přátelé (Zdroj: ČTK)

Vydávání pamětí je v dnešní době poměrně běžnou záležitostí. K tomuto kroku se rozhodl i představitel Chandlera ze seriálu Přátelé Matthew Perry. Z toho má osypky třeba jeho seriálová kolegyně Jennifer Aniston. Informaci uvedl deník The Mirror.

Herec Matthew Perry na svém instgramu prozradil na začátku února, že chystá vydání svých pamětí s názvem Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (což česky znamená Přátelé, milenci a velká hrozná věc). Kniha má vyjít už během letošního roku, konkrétně v listopadu. „V minulosti toho o mně bylo napsáno tolik. Myslím, že je na čase, aby lidé slyšeli přímo mě. Byl jsem nahoře, byl jsem dole, ale dožil jsem se toho, abych ten příběh vyprávěl, i když to občas vypadalo, že toho nebudu schopen,“ svěřil se herec na sociální síti.

Fanoušci jsou z toho kroku nadšení a radost mají i z toho důvodu, že pro herec bude psaní jistým druhem terapie. Vypíše se díky tomu z náročného období, kdy byl závislý na drogách i alkoholu. To jistě kvitují i jeho herečtí kolegové, ale už nejsou moc nadšení z toho, co všechno by herec mohl v knize prozradit. Strach má především herečka Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Ta se totiž bojí, že Matthew odhalí v biografii detaily z jejího rozvodu s Bradem Pittem, který proběhl v roce 2005. Představa toho, že by se jakékoliv její osobní informace dostaly ven, ji upřímně děsí. „Nikdo neříká, že ta kniha bude obsahovat soukromé podrobnosti o někom jiném, ale Jennifer moc dobře ví, že Matthew bude chtít bestseller, a aby toho dosáhl, bude muset odhalit co nejvíce šťavnatých tajemství. A tohle je něco, o čem bude chtít každý vědět,”svěřil se zdroj z hercova okolí deníku The Mirror.

Jeden z nejsledovanějších rozvodů v celé historii probíhal totiž jen chvilku poté, co skončilo natáčení seriálu Přátelé. Herci k sobě měli stále velmi blízko a je tak jasné, že Perry byl do celé kauzy zasvěcen. Její okolí je sice přesvědčeno, že by ji herec nezradil. Ona si ale „palčivě uvědomuje, že s ním za posledních několik let téměř nemluvila a že jejich blízké pouto se velmi rozplynulo“. Teď jí nezbývá nic jiného, než doufat.

Celebrity - další články

Doporučujeme