Megan Fox je opět svobodná. S Brianem Austinem Greenem se po deseti letech rozvádí

19. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Americký herec Brian Austin Green (46) médiím potvrdil, že jeho desetileté manželství s herečkou Megan Fox je u konce. Podle jeho slov spolu dvojice nežije již dva měsíce. Za rozpadem manželství prý může zkrátka to, že každý z nich potřebuje jít jiným směrem. 

Manželství Megan Fox a Briana Austina Greena je po deseti letech u konce. Herec informaci potvrdil americkým médiím poté, co jeho blahopřání manželce k narozeninám rozvířilo na internetu spekulace o rozchodu.

“Když sedí na jedné květině příliš dlouho, začnou se motýli po čase nudit. Začnou se cítit přidušení. Svět je obrovský a oni ho chtějí poznat,” napsal Green k fotografii motýla a sdílel příspěvek na svém Instagramu.

Vážné problémy manželů, kteří spolu mají tři děti, začaly údajně na konci roku 2019. Když se tehdy Green vrátil po šesti týdnech z natáčení nového projektu, Fox mu sdělila, že se o samotě cítila “více sama sebou” a “jako lepší verze sebe sama”.

Rodiče sedmiletého Noaha, šestiletého Bodhiho a tříleté Journey se ale nerozešli nijak ve zlém. “Byl jsem šokovaný a bylo mi z toho hrozně, ale nemůžu se na ni zlobit. A nezlobil jsem se, protože ona si nevybrala, že to bude cítit takhle,”svěřil se Green médiím.

“Na natáčení potkala nějakého Colsona. Nikdy jsem se s ním nesetkal, ale s Megan jsme o něm mluvili. V tuhle chvíli jsou jen přátelé. Z toho, co mi řekla, se zdá jako velmi milý a upřímný chlapík. Věřím jejímu úsudku. Vždycky měla dobrý úsudek. Nechci, aby si lidé mysleli, že ona nebo on jsou nějací padouši, nebo že já jsem oběť. Nejsem,” uvedl Green.

View this post on Instagram

one more week of #LockdownSessions and then it’s time to start the TICKETS TO MY DOWNFALL era !!! ??? @samcahill

A post shared by Colson ??‍♂️? the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Megan Fox se prý zamilovala do rappera s pseudonymem Machine Gun Kelly, vlastním jménem Colsona Bakera.


Celebrity - další články

Doporučujeme