Megan Fox zastavila spekulace. Nikdo třetí v našem vztahu není, vzkázala

24. února 2023·Celebrity·Redakce

Machine Gun Kelly a Megan Fox. (Foto: Profimedia)

Megan Fox se rozhodla ukončit fámy o tom, že s Machine Gun Kellym už netvoří pár. K těmto spekulacím došlo potom, co si smazala účet na instagramu, ale ještě předtím tam stačila přidat příspěvek, který poukazoval na nevěru jejího snoubence. To ale není pravda. Informoval o tom server Los Angeles Times.

Mezi mnou a Machine Gun Kellym žádná třetí osoba není,” uvedla na sociální síti herečka. Spekulace o tom, že ji rapper podvedl, se začaly šířit médii potom, co Megan odstranila z instagramu všechny společné fotografie. Poté tam nahrála snímek, na kterém pálí dopis a k tomu přidala píseň od Beyoncé, kterou zpěvačka napsala v době, kdy jí byl Jay-Z nevěrný. Nakonec celý profil smazala.

Snoubenci tak nejspíš čelí jen obyčejným vztahovým trablům, které se raději rozhodli řešit s odborníky. V týdnu byli oba spatřeni, jak opouští manželskou poradnu. Z výrazu Megan bylo zjevné, že sezení muselo být pro ni samotnou velmi náročné a není divu, společně tam strávili dvě a půl hodiny.

Colson Baker, známý ve světě slavných spíše jako rocker Machine Gun Kelly, požádal Megan o ruku před rokem. Naposledy byli společně ve společnosti viděni ruku v ruce na večírku před Super Bowlem. Pak se ale idylka ze vztahu náhle vytratila.

Celebrity - další články

Doporučujeme