Meghan a Harry otevřeně o královské rodině: Svatba byla jen pro parádu veřejnosti

8. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Princ Harry a Meghan Markle. (Foto: Reprofoto YouTube)

Interview bývalého královského páru s Oprah Winfrey v neděli obletělo svět. Vévodkyně Meghan se svým manželem princem Harrym v něm odhalila šokující tajemství o jejich životě v královské rodině. Na závěr také odhalili radostnou zprávu, a to pohlaví druhého děťátka. Informoval o tom server Forbes.com.

Svatba byla jen pro parádu

Meghan v rozhovoru s americkou moderátorkou Oprah Winfrey přiznala, že na svatbě již byla provdána. S princem se nechali oddat tři dny před oficiálním sňatkem. Při neveřejném obřadu, který se konal na zahradě, byli přítomní jen oni dva a arcibiskup z Canterbury. Nikdo další o jejich sňatku nevěděl. “Spala jsem celou noc, a velmi dobře, což byl v podstatě zázrak. Ráno jsem si zapnula muziku a snažila jsem se užít si to, jako by to byl můj velký den, ale oba jsme dobře věděli, že to ve skutečnosti náš den nebyl. Byl to den, který se naplánoval pro zbytek světa,” dodala v interview vévodkyně.

Rasistické narážky a tlak na psychiku

Podle slov vévodkyně ze Sussexu z královské rodiny prý nebyla cítit žádná podpora. Dokonce chvílemi přemýšlela, že si vezme život. “Věděla jsem, že když to neřeknu, tak to udělám. Prostě už jsem nechtěla žít,” řekla.

Princ Harry posléze potvrdil, že se královská rodina dokonce obávala barvy pleti nenarozeného Archieho. Zde něchtěl být pár konkrétní a pravé jméno neuvedl. Podle serveru Super.cz královský korespondent BBC Jonny Dymond označil interview jako velmi poškozující pověst Buckinghamského paláce.

Pohlaví miminka

Na konci rozhovoru pár oznámil radostnou novinu. To, že Meghan je v očekávání, potvrdili již v minulých týdnech. Pohlaví tajili až doteď. Bude to holka, jo,” jásal princ Harry. “Jsme vděční, ať už by to bylo cokoli. Ale mít kluka a pak holku, říkám si, co víc bych si mohl přát? Teď jsme čtyřčlenná rodina se dvěma psy,” dodal.

Co na to Jan Kraus?

Celebrity - další články

Doporučujeme