Meghan Markle prý plánuje adoptovat další dítě. Z královské rodiny by byla historicky první

17. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / theroyalfamily

Americká herečka Meghan Markle (37), která se přivdala do konzervativní britské královské rodiny, se o rozruch stará poměrně pravidelně. Spoustu věcí si nadále dělá po svém a porušila již nejedno pravidlo z královského protokolu. Teď však přišla s něčím, co ještě nikdo z královské rodiny před ní neudělal. Rozhodla se, že své příští dítě neporodí, ale adoptuje.

V amerických médiích se objevila informace, která nejednoho konzervativního občana Velké Británie nejspíš při nejmenším překvapila. Podle listu National Enquirer se manželka prince Harryho chce stát první členkou královské rodiny, která adoptuje dítě. A to rovnou nějaké, které pochází ze znevýhodněných poměrů.

Podle nejmenovaného zdroje média mají ovšem být aktivity Meghan v oblasti charity spíše věcí její image, než ryzího srdce a altruismu. “Zoufale touží být vnímána jako jakási moderní verze Lady Di,” uvedl zdroj. Svým krokem chce údajně také kráčet ve šlépějích Madonny nebo Angeliny Jolie.

Meghan podle zdroje plánuje osvojení dítěte z některé rozvojové země nebo oblasti “třetího světa”, z Afriky nebo Asie. Adopcí by tak dítěti ze špatných poměrů zajistila lepší život a nepředstavitelné možnosti.

Bulvární server Globe dokonce citoval další nejmenovaný zdroj, podle kterého mají dokonce Meghan a Harry toužit po duhové rodině, jakou má Angelina Jolie.

Objevily se však informace, které teorie o adopci vyvrací. Server Gossip Cop například přímo nařkl National Enquirer ze lži. Zástupci serveru se měli obrátit přímo na Kensingtonský palác, který se teoriím o adopci vysmál. Královská rodina se nemohla k bulvárním článkům přímo vyjádřit, protože to je proti protokolu, ale uvedla, že se v tomto případě nejedná o nic jiného, než čirou spekulaci.

Celebrity - další články

Doporučujeme